SEGRE

SUCCESSOS

Mor María José Alcón en precipitar-se des de balcó en Callosa d’En Sarrià

Exregidora del PP de València, estava imputada en el cas Taula

Mor María José Alcón en precipitar-se des de balcó en Callosa d'En Sarrià

Mor María José Alcón en precipitar-se des de balcó en Callosa d'En SarriàEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

María José Alcón, que va ser regidora del PP en l’ajuntament de València i que estava imputada en el cas Taula sobre blanqueig de diner i presumpte finançament irregular del partit, ha mort en precipitar-se des del balcó de la seua segona residència, en Callosa d’En Sarrià, a la província d’Alacant.

Fonts coneixedores dels fets han informat que el succés ha tingut lloc aquest matí en una casa de Callosa d’En Sarrià, d’on és natural Alfonso Grau, el seu actual marit i que va ser vicealcalde de València durant el mandat de Rita Barberá al capdavant del consistori.

El matrimoni estava passant el cap de setmana en aquesta segona residència i al matí Alfonso Grau va sortir a passejar amb un amic del poble, i en tornar a casa es va trobar el cadàver de María José Alcón, que, segons les primeres investigacions, podria haver-se precipitat des d’un tercer o quart pis.

La Guàrdia Civil, que no ha facilitat dades sobre aquest succés, ha iniciat una investigació per determinar les circumstàncies en les quals s’ha produït aquesta mort.

tracking