SEGRE

POLÍTICA

Rivera planteja que els partits hagin d’obtenir un 3% del total nacional de vots

En la clausura d’un acte que la plataforma "Espanya Ciutadana" celebrat a Màlaga

Rivera planteja que els partits hagin d'obtenir un 3% del total nacional de vots

Rivera planteja que els partits hagin d'obtenir un 3% del total nacional de votsEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de Ciudadanos, Albert Rivera, ha proposat una llei electoral en la qual els partits polítics hagin d’obtenir un tres per cent del total nacional de vots per entrar al Congrés dels Diputats.

Rivera, que ha tancat l’acte que la plataforma "Espanya Ciutadana" celebrat a Màlaga, ha reivindicat un sistema electoral on es protegeixi la igualtat de tots els espanyols i l’interès general.

"Necessitem una llei electoral que fixi un llindar del tres per cent del vot nacional perquè un partit tingui representació en el Congrés; s’ha de protegir l’interès general", ha destacat el líder de Ciudadanos, mentre la gent cridava que volia votar.

També ha defensat el projecte d’Europa, del que ha dit que és el més complex que s’ha tingut, però també el més important i exitós".

Ha rebutjat reformar la Constitució per acontentar els partits separatistes i ha destacat que vol "reformar-la per acontentar tots els espanyols" així com perquè "tots els vots valguin igual i es reformi la sanitat, no para donar privilegis a nacionalistes i liquidar Espanya.

tracking