SEGRE

SUCCESSOS

El ministre d’Interior britànic explica que li van robar el mòbil amb una moto

Poc abans d’accedir al gabinet de la primer ministra, Theresa May, el mes d’abril passat

El ministre d'Interior britànic explica que li van robar el mòbil amb una moto

El ministre d'Interior britànic explica que li van robar el mòbil amb una motoEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d’Interior britànic, Sajid Javid, va explicar en una entrevista al diari The Sun que li van robar el telèfon mòbil amb ajuda d’una moto a Londres.

El polític va relatar com poc abans d’accedir al gabinet de la primer ministra, Theresa May, el mes d’abril passat -després que l’anterior ministra de l’interior, Amber Rudd, presentés la seua dimissió per la polèmica de les quotes anuals per deportar a immigrants il·legals- va ser víctima d’un atracament al nord de Londres.

Javid sortia de l’estació de metro d’Euston, va manifestar el tabloide, quan es va disposar a cridar a un taxi amb el seu telèfon mòbil.

En aquell moment un home en una moto es va creuar davant d’ell i li va arrabassar d’una estrebada el mòbil de les mans deixant el polític "enutjat i molest".

Encara que, d’altra banda, va confessar sentir-se "afortunat" per no haver estat "apunyalat o colpejat com moltes altres víctimes que són preses d’aquests criminals".

El responsable de la cartera d’Interior va recordar que està treballant en una revisió per donar-li a la Policia més poder per perseguir aquest tipus d’atracadors.

El mes passat el seu departament va anunciar que busca donar a la Policia "més protecció legal" per a aquestes persecucions i "trencar el mite" que els agents corren el risc de ser jutjats per conduir de forma temerària si persegueixen gran velocitat a aquests delinqüents.

"Si algú comet un delicte i la Policia vol perseguir-ho, hauria de tenir molta més llibertat per fer-ho", va sentenciar el ministre.

tracking