SEGRE

REFUGIATS

Un home de 29 anys, el primer immigrant en completar el procés

Operació "Esperanza del Mediterráneo"

Un home de 29 anys, el primer immigrant en completar el procés

Un home de 29 anys, el primer immigrant en completar el procésEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 29 anys, del Sudan del Sud, ha estat el primer immigrant de la flotilla de l’Aquarius que ha completat el circuit previst pel dispositiu d’atenció que conforma l’operació "Esperanza del Mediterráneo", segons ha informat la Generalitat.

Setze de les persones que viatjaven a bord del Dattilo, el primer vaixell que ha arribat a València, han completat ja el circuit i estan esperant a ser portats a la seua nova destinació, entre ells una dona embarassada que ha estat traslladada ja a un centre hospitalari.

El procés està sent més lent de l’esperat, segons fonts de la Generalitat, mentre que aquells immigrants que vagin a un centre d’acolliment seran traslladats al de Cheste (València), que cobreix totes les necessitats previstes.

La portaveu de SOS Méditerranée France, Sophie Rahal, ha explicat que, en desembarcar, els immigrants han passat primer per un envelat sanitari i després per una altra de migracions, on els acompanyen traductors i on la Policia procedeix a la seua filiació.

També tenen a la seua disposició botelles d’aigua, sucs, fruites i galetes.

tracking