SEGRE

SUCCESSOS

Un mort i vint ferits en un tiroteig durant un festival d’art als EUA

L’única víctima mortal, un home de 33 anys, és pel que sembla un dels responsables del tiroteig

Un mort i vint ferits en un tiroteig durant un festival d'art als EUA

Un mort i vint ferits en un tiroteig durant un festival d'art als EUAEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una persona va morir ahir i unes altres vint van resultar ferides per un tiroteig registrat durant un festival d’art en la localitat nord-americana de Trenton, en l’estat de Nova Jersey, van informar fonts oficials.

Les autoritats van informar que l’única víctima mortal, un home de 33 anys, és pel que sembla un dels responsables del tiroteig, i van dir que un altre sospitós d’haver participat en l’incident ha quedat detingut.

Un representant de la fiscalia del comtat de Mercer, Angelo Onofri, va dir en una roda de premsa que la policia ha recuperat "múltiples armes" que van ser utilitzades durant el tiroteig, en el qual van participar diversos individus.

Dels ferits, setze d’ells tenen lesions per ferides de baixa, un d’ells un adolescent de 13 anys.

Un oficial de policia estava involucrat en l’incident, però la font no va precisar detalls. Onofri tampoc no va informar sobre qui va realitzar els trets que van causar l’única víctima mortal ni va detallar què va poder desencadenar el tiroteig.

El succés es va registrar cap a les 2.45 hora local (6.45 GMT) al festival "All Night Trenton 2018", que va començar dissabte a la tarda i el final del qual estava programat per a la tarda d’aquest diumenge. En el moment de l’incident hi havia un miler de persones.

tracking