SEGRE

AUTOMOCIóN

La Policia alemanya deté temporalment el president d'Audi

La Fiscalia va imposar la setmana passada una multa de 1.000 milions d’euros per la manipulació de les emissions de gasos en motors dièsel al grup alemany Volkswagen

La Policia alemanya deté temporalment al president d'Audi

La Policia alemanya deté temporalment al president d'AudiEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia alemanya ha detingut aquest dilluns al president del fabricant automobilístic de la gamma alta Audi, Rupert Stadler, ha informat la companyia matriu Volkswagen, que precisa que la detenció és temporal.

Volkswagen afegeix que l’empresonament dura encara i que es manté la presumpció d’innocència per a Stadler.

La Fiscalia de Braunschweig va imposar la setmana passada una multa d’1.000 milions d’euros per la manipulació de les emissions de gasos en motors dièsel al grup automobilístic alemany Volkswagen, que l’ha acceptat i que no recorrerà.

D’aquesta manera conclou el procés per a Volkswagen, que esperava la setmana passada que tingués "efectes positius notables" sobre altres processos que el grup i les seues filials tenen en altres països d’Europa.

La Justícia alemanya considera provat que des de mitjans de 2007 i fins 2015, es van produir incompliments que van permetre que Volkswagen equipés 10,7 milions de vehicles amb el motor dièsel EA 288 de la tercera generació als EUA i el Canadà i amb el motor EA 189 amb una funció de software il·legal, que es venguessin i que entressin en circulació.

tracking