SEGRE

CASA REIAL EUA

Trump diu que li agradaria anar a Espanya al rebre els reis

Final de la gira dels monarques als EUA

Donald Trump i la seua dona Melania van rebre els reis d’Espanya a la Casa Blanca.

Donald Trump i la seua dona Melania van rebre els reis d’Espanya a la Casa Blanca.EFE/ZIPI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president dels Estats Units, Donald Trump, va dir ahir que li “agradaria” viatjar a Espanya durant la recepció a la Casa Blanca amb la seua esposa Melania al rei Felip VI i a la reina Letícia, alhora que va lloar l’“excel·lent” relació comercial i de defensa bilateral.

“Sí, m’agradaria”, va dir Trump al ser preguntat per si li agradaria viatjar a Espanya al començament de la trobada amb Felip VI i la seua esposa al Despatx Oval.

Per la seua part, Felip VI va assegurar davant de Trump que Espanya se sent molt unida al poble nord-americà, alhora va subratllar que els dos països comparteixen “l’estima per la democràcia”. En una intervenció davant dels mitjans de poc més d’un minut, el monarca va remarcar que Espanya i els Estats Units comparteixen a més “una història i un llegat comú” des de fa molts anys.

La visita a Washington és el colofó d’una gira que els reis van començar a Nova Orleans (Louisiana) i van seguir a San Antonio (Texas) amb motiu del tricentenari de les dos ciutats, la segona fundada per espanyols. “Aquest és un gran final per a un perfecte viatge”, va afegir Felip VI.

tracking