SEGRE

VÍDEO. Detingut un motorista que es va gravar circulant a 258 quilòmetres per hora

Detingut un motorista que es va gravar circulant a 258 quilòmetres per hora

VÍDEO. Detingut un motorista que es va gravar circulant a 258 quilòmetres per hora

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut un motorista que es va gravar diverses vegades circulant a gran velocitat, una d’elles a Arenys de Mar (Barcelona) a 258 quilòmetres per hora, i que posteriorment penjava els vídeos a les xarxes socials per guanyar seguidors i obtenir una remuneració econòmica.

Segons ha informat aquest dimecres la Policia, el detingut és un home que ha estat arrestat a Lloret de Mar (Girona), després d’identificar-lo a partir dels perfils que utilitzava a les xarxes socials per divulgar els vídeos circulant de forma temerària.

Diversos usuaris van reportar al correu electrònic de col·laboració ciutadana de la Policia redesabiertas@policia.es un vídeo que es va fer viral en el qual el motorista sortia circulant a gran velocitat i que havia gravat amb una càmera integrada al seu casc. En els dies previs a la seua detenció, el motorista havia incrementat de forma exponencial el nombre de vídeos que pujava a les xarxes socials, amb l’objectiu d’incrementar el nombre de seguidors per obtenir una remuneració econòmica.

Després de la detenció del motorista, acusat d’un delicte contra la seguretat viària, la Policia ha intervingut la motocicleta de gran cilindrada amb què circulava, així com el casc amb un dispositiu de videoenregistrament integrat i la càmera amb què prenia les imatges. A més, la motocicleta també disposava d’un sistema d’ocultació de la matrícula per evitar que el captessin els radars.

tracking