SEGRE

MANADA

Feministes adverteixen: "Si La Manada surt, nosaltres ocupem els carrers"

Amb les etiquetes "Si #LaManada surt, nosaltres ocupem els carrers #LasCallesTambienSonNuestras #YoTeCreo"

Concentració ahir a Zamora de grups cívics i feministes.

Concentració ahir a Zamora de grups cívics i feministes.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les organitzacions feministes han advertit avui que si els cinc integrants de La Manada surten al carrer en llibertat provisional, les dones ocuparan els carrers que, han asseverat, "també són nostres".

Han fet aquesta advertència després de què l’Audiència Provincial de Navarra hagi decretat, amb un vot particular discrepant, que els cinc integrants de La Manada puguin abandonar la presó si paguen una fiança de 6.000 euros.

Amb les etiquetes "Si #LaManada surt, nosaltres ocupem els carrers #LasCallesTambienSonNuestras #YoTeCreo", les activistes feministes Teresa Lozano i Zua Méndez, conegudes com a Towanda Rebels, conegudes també per les seues campanyes de vídeo en xarxes socials "Jo et crec" en defensa de la víctima de La Manada, criden a totes les dones a sortir al carrer.

Una crida a la que s’uneixen les integrants de la Plataforma 8M, que el passat dia de la dona van congregar centenars de milers de persones en ciutats de tot Espanya, que, entre altres coses, van mostrar la seua solidaritat amb la víctima de La Manada.

tracking