SEGRE

Acudeix al jutjat de Sevilla el primer dels components de La Manada

Els condemnats per abús sexual en grup als Sanfermines del 2016 s’han de presentar avui al jutjat de guàrdia per primera vegada des que van deixar la presó

Alfonso Jesús Cabezuelo, aquest dilluns, després d'acudir al jutjat de Sevilla.

Acudeix al jutjat de Sevilla el primer dels components de La ManadaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alfonso Jesús Cabezuelo ha estat el primer dels components de La Manada que s’ha presentat aquest dilluns davant d’al jutjat de guàrdia de Sevilla, un dels requisits imposats per l’Audiència Provincial de Navarra que els va permetre abandonar la presó sota fiança divendres passat.

El jove ha acudit sobre les 9:00 hores a l’edifici judicial, on ha romàs uns deu minuts, davant de l’atenta mirada dels nombrosos periodistes que fan guàrdia per informar sobre la personació dels cinc joves del grup. Després de presentar-se al jutjat, el jove ha estat recollit a l’aparcament veí i ha marxat en una motocicleta.

Els condemnats per abús sexual en grup als Sanfermines del 2016 s’han de presentar avui, en una hora no definida, al jutjat de guàrdia de Sevilla per primera vegada des que van deixar la presó.

La secció segona de l’Audiència Provincial de Navarra va permetre que abandonessin les presons en les quals es trobaven després de pagar una fiança de 6.000 euros mentre es resolen al Tribunal Superior de Justícia navarrès els recursos que totes les parts del procés van presentar contra la sentència inicial que els va condemnar a nou anys de presó per abusar en un portal d’una jove de 18 anys.

tracking