SEGRE
Ángel Boza

Altres membres de La Manada es presenten als jutjatsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José Ángel Prenda, un dels cinc integrants de La Manada condemnat a nou anys de presó per abusar sexualment d’una jove a Pamplona durant els Sanfermines del 2016, s’ha presentat aquest dilluns al voltant de les 11 del matí al jutjat de guàrdia de Sevilla. Dos hores després que ho fes Alfonso Jesús Cabezuelo, un altre dels components de La Manada, Prenda ha arribat en solitari al jutjat, on ha de complir requisits imposats per l’Audiència Provincial de Navarra que els va permetre abandonar la presó sota fiança divendres passat.

El jove sevillà, vestit amb un polo blau marí de ratlles, uns pantalons curts i unes sabates esportives, ha estat tot just cinc minuts al jutjat, i ha sortit fins els voltants de l’edifici on l’esperava un altre jove, que l’ha traslladat amb moto.

A la sortida del jutjat, Prenda no ha volgut fer declaracions als nombrosos periodistes que es trobaven a la porta dels jutjats de Sevilla i s’ha limitat a fer gestos despectius.

Dos hores abans, Alfonso Jesús Cabezuelo havia acudit a complimentar la mesura imposada per l’Audiència de Navarra.

Després de presentar-se al jutjat, el jove ha estat recollit a l’aparcament veí i ha marxat en una motocicleta.

Ángel Boza ha estat el tercer dels integrants de La Manada, condemnat a nou anys de presó per abusar sexualment d’una jove madrilenya a Pamplona durant els Sanfermines del 2016, que s’ha presentat aquest matí davant del jutjat de guàrdia de Sevilla.

Boza s’ha personat als jutjats poc abans de les 12.00 hores, gairebé una hora després que ho fes José Ángel Prenda, i després de Alfonso Jesús Cabezuelo, que va arribar als edificis judicials al voltant de les 9 del matí.

El jove sevillà ha entrat als jutjats amb unes ulleres blaves, uns texans i un polo blau. No ha volgut contestar a les preguntes dels periodistes que estan apostats a les portes de l’edifici des de primera hora del dia, i a la sortida s’ha dirigit a una zona en la qual l’esperava un altre noi en una moto en la qual ha pujat.

Els condemnats per abús sexual en grup als Sanfermines del 2016 s’han de presentar avui, en una hora no definida, al jutjat de guàrdia de Sevilla per primera vegada des que van deixar la presó.

La secció segona de l’Audiència Provincial de Navarra va permetre que abandonessin les presons en les quals es trobaven després de pagar una fiança de 6.000 euros mentre es resolen al Tribunal Superior de Justícia navarrès els recursos que totes les parts del procés van presentar contra la sentència inicial que els va condemnar a nou anys de presó per abusar en un portal d’una jove de 18 anys.

José Ángel Prenda

Altres membres de La Manada es presenten als jutjatsEFE

tracking