SEGRE

VIOLÈNCIA MASCLISME

Assassinada una dona pel marit, que tenia una ordre d'allunyament

A la localitat de Lepe, a Huelva, i deixa dos filles de 2 i 5 anys, que estan a càrrec de la Junta || La víctima va ser apunyalada i ja van tres crims masclistes en dos dies

Els serveis funeraris traslladen el cos sense vida de Cristina M.

Els serveis funeraris traslladen el cos sense vida de Cristina M.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 33 anys i de nacionalitat romanesa va assassinar ahir la seua parella, una jove de 24 anys i de la mateixa nacionalitat, a la localitat de Lepe, a Huelva, després d’incomplir l’ordre d’allunyament que li havia imposat al juny un jutjat d’Ayamonte. Els fets van tenir lloc passades les 8 del matí al carrer Méndez Núñez d’aquest poble. Una veïna va veure sortir de l’habitatge el presumpte agressor, que respon a les inicials D.V., després d’haver sentit crits a l’interior. Quan va marxar l’home, va accedir a l’interior de l’immoble i va trobar el cos estès de Cristina M. amb diverses ferides d’arma blanca, la més greu al coll. A l’arribar els serveis d’emergència, únicament van poder confirmar la mort de la jove. Per la seua part, el presumpte agressor va agafar un cotxe propietat del seu germà i va fugir. Al tancament d’aquesta edició, la Guàrdia Civil encara no l’havia localitzat. La víctima i el presumpte autor del crim tenien dos filles en comú, de 2 i de 5 anys. Com que la dona no tenia família a la localitat, els serveis socials de la Junta d’Andalusia ja s’han fet càrrec de les dos. Els germans del marit i alguns familiars més sí que resideixen a la localitat de Lepe. Després de transcendir els fets, la presidenta andalusa, Susana Díaz, va cridar a fer front “tots junts” a la violència de gènere. Així mateix, els populars andalusos també van instar a “unir esforços” per acabar amb els assassinats masclistes.

Amb la mort de Cristina M. ja són vint les dones assassinades en mans de les seues parelles o exparelles en tot el 2018. Així mateix, és la tercera dona morta en menys de 48 hores. Durant la matinada de dijous a divendres, dos dones més de 47 i 84 anys van ser assassinades a Madrid i a Astúries, respectivament. La més jove va aparèixer penjada amb un cable de telèfon i amb múltiples signes de violència. El presumpte agressor, la seua exparella, tenia una ordre d’allunyament. L’octogenària, que tenia Alzheimer, va ser degollada pel seu marit mentre era al llit. Després, aquest es va suïcidar llançant-se al buit per una finestra.

tracking