SEGRE

VIOLÈNCIA SEXUAL

Detingut per abusar d'una dona als Sanfermines

Primeres denúncies per tocaments a Pamplona || Detingut el presumpte assassí d’una dona de vint-i-quatre anys a Lepe

Aquesta és la protesta d'activistes antitaurins a les festes de San Fermín

Aquesta és la protesta d'activistes antitaurins a les festes de San FermínEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La junta local de Protecció Civil de Pamplona va informar ahir dels dos primers casos de presumptes abusos sexuals a les festes que la ciutat celebra en honor a Sant Fermí. En aquest sentit, les dos agressions haurien consistit en “tocaments” a dones. Així les coses, les forces de seguretat van arrestar un individu per ser el presumpte autor d’una d’aquestes, sense que hagin transcendit més dades sobre el que va succeir. En tots dos casos, l’ajuntament de la capital navarresa va posar a disposició de les víctimes el protocol d’atenció i acompanyament. D’altra banda, la Guàrdia Civil va detenir ahir el presumpte assassí de la seua parella, una dona de vint-i-quatre anys trobada morta dissabte a la seua casa de Lepe (Huelva). L’home, que va fugir, estava amagat a Tariquejos, una localitat que està a uns deu quilòmetres del lloc dels fets.

En un altre ordre de coses, agents de la Policia Nacional van arrestar divendres un home a la localitat alacantina d’Elda com a presumpte autor d’una agressió sexual a una cambrera. El detingut, que era client del local en el qual treballava la víctima, hauria aprofitat el moment en què aquesta es disposava a netejar els banys per introduir-la a dins per força i agredir-la. En vista de la situació, l’agredida va cridar demanant auxili i l’individu va fugir del lloc. No obstant, van aconseguir identificar-lo i l’han posat a disposició judicial. D’altra banda, la Policia Nacional investiga diversos casos de sèxting a Castelló. Aquesta modalitat de xantatge consisteix a xatejar amb altres persones a través d’internet fingint una relació amorosa. Posteriorment, el delinqüent sol·licita imatges de contingut sexual a la víctima i, una vegada obtingudes, l’amenaça de fer-les públiques si no li paga una quantitat determinada de diners. L’import exigit oscil·la entre els 1.500 i els 5.000 euros.

Investiguen casos de sèxting, que consisteix a demanar diners a canvi de no publicar fotos eròtiques

Per la seua banda, l’Audiència de les Balears jutja avui dilluns un jove acusat d’haver intentat agredir una dona en un replà el mes de març del 2017. La Fiscalia demana vuit anys de presó.

tracking