SEGRE

SOCIETAT

El bonic gest del Manchester United als nens de la cova de Tailàndia

Els dotze nois, amb edats d’entre 11 i 16 anys, i el seu entrenador, de 25, es van quedar atrapats en una cova de Tailàndia fa més de dos setmanes a causa de les inundacions

El bonic gest del Manchester United als nens de la cova de Tailàndia

El bonic gest del Manchester United als nens de la cova de TailàndiaEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Manchester United ha ofert als dotze nens rescatats en una cova de Tailàndia i al seu entrenador visitar l’estadi d’Old Trafford.

A la xarxa social Twitter, l’United s’ha mostrat "alleujat" per saber que el rescat ha anat bé, i ha volgut convidar l’equip dels nois, el Wild Boars Football Club, i els seus rescatadors, a visitar Old Trafford la pròxima temporada.

Els dotze nois, amb edats d’entre 11 i 16 anys, i el seu entrenador, de 25, es van quedar atrapats en una cova de Tailàndia fa més de dos setmanes a causa de les inundacions.

Aquest dimarts, es va confirmar que les operacions de rescat, començades fa tres dies, havien arribat a la seua fi i que les 13 perdones atrapades havien estat rescatades.

A més, la FIFA va convidar l’equip a assistir a la final de la Copa del Món de Rússia de diumenge vinent, però els doctors van recomanar que es quedin a l’hospital, almenys durant una setmana, per assegurar-se que estan en bon estat de salut.

tracking