SEGRE

POLÍTICA

Rufián creu que Casado és un "bon candidat a la Falange"

Rufián es referia així a preguntes dels periodistes a la proposta llançada l’any passat per Casado en la qual va suggerir la possibilitat d’il·legalitzar les formacions independentistes i que s’ha tornat a posar sobre la taula aquests dies

Gabriel Rufián.

Gabriel Rufián.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu adjunt d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha criticat avui la proposta llançada el mes d’octubre passat pel candidat a la Presidència del PP Pablo Casado d’il·legalitzar els partits independentistes. "És un bon candidat a la Falange", ha ironitzat el diputat republicà. En declaracions als passadissos del Congrés, Rufián es referia així a preguntes dels periodistes a la proposta llançada l’any passat per Casado en la qual va suggerir la possibilitat d’il·legalitzar les formacions independentistes i que s’ha tornat a posar sobre la taula aquests dies.

Ahir, en una entrevista a la COPE Casado va assegurar que aquesta proposta va ser "pionera a l’hora d’enfrontar-se al secessionisme" i que no s’han de tenir "contemplacions" amb els que han donat "un cop d’Estat".

D’altra banda, Rufián creu que és "dramàtic" que una simple reunió com la que van mantenir ahir el cap del Govern, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat, Quim Torra, sigui notícia. "Semblava que fos Corea del Sud i Corea del Nord", ha apuntat Rufián respecte la trobada que va tenir lloc entre Sánchez i Torra al Palau de la Moncloa.

En aquest sentit, Rufián ha manifestat que li sembla "normal" que "dins de qualsevol democràcia" el cap del Govern i el president de la Generalitat es reuneixin i parlin.

tracking