SEGRE

CAS MANADA

El guàrdia civil de La Manada, també en "actiu" i amb sou però sense destinació assignada

Igual com un altre dels condemnats per abusos sexuals, el militar Alfonso Jesús Cabezuelo

El guàrdia civil de La Manada, també en

El guàrdia civil de La Manada, també en "actiu" i amb sou però sense destinació assignadaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Antonio Manuel Guerrero, el guàrdia civil de La Manada també es troba en situació "activa" al cos però sense assignació de destinació, igual com un altre dels condemnats per abusos sexuals, el militar Alfonso Jesús Cabezuelo.

Segons han indicat a Efe fonts de la Guàrdia Civil, Guerrero, que va intentar recentment treure’s el passaport malgrat la prohibició de sortir del país, continua cobrant el sou base a l’espera que la sentència sigui ferma.

La situació del guàrdia civil és molt similar a la del militar, ja que ambdues institucions tenen semblants règims disciplinaris, pels quals ambdós van ser suspesos d’ocupació després de la seua detenció

Així, el Butlletí Oficial de Defensa (BOD) va publicar ahir l’ordre que aixeca la suspensió amb efectes a partir del 22 de juny, el dia que va sortir de la presó on complia presó provisional.

En el cas de la Guàrdia Civil, des del moment en què la sentència per l’agressió sigui ferma, s’obre un procediment reglat en el qual s’estudia la infracció que ha comès aquest guàrdia civil.

Si fos considerada una falta molt greu, la sanció prevista en el règim disciplinari va des de la suspensió d’ocupació de tres mesos a sis anys, la separació de servei o la perduda de lloc en l’escala.

tracking