SEGRE

SOCIETAT

Mor un jove turista britànic després de caure al buit en un hotel de Mallorca

És la tercer víctima mortal d’aquest any en aquesta zona per la mateixa causa

Mor un jove turista britànic després de caure al buit en un hotel de Mallorca

Mor un jove turista britànic després de caure al buit en un hotel de Mallorca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove turista britànic d’uns 20 anys ha mort avui després de caure del sisè pis d’un hotel de la localitat turística mallorquina de Magaluf, ha confirmat el servei d’ambulàncies del 061.

L’avís per aquest succés s’ha produït a les 9.55 hores del matí i l’equip sanitari només ha pogut confirmar la mort del turista.

Pel que sembla, el jove hauria mort diverses hores abans que hagi estat localitzat el cadàver als jardins de l’hotel per un empleat de l’establiment.

El jove no portava documentació i ha pogut ser identificat gràcies al braçalet de l’hotel que portava al seu canell.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació.

És la tercer víctima mortal d’aquest any en aquesta zona per la mateixa causa: a l’abril una noia britànica 19 anys va perdre la vida després de precipitar-se des d’un cinquè pis en uns apartaments i al juny un noi irlandès de 20 anys d’edat.

A més, un altre turista britànic de 26 anys es troba "molt greu" a l’hospital de Son Espases de Palma després de caure aquesta passada matinada des d’un setè pis d’un hotel de Porto Cristo.

L’impacte de la caiguda ha estat esmorteït perquè el turista ha caigut sobre un cotxe i no sobre el paviment del carrer.

tracking