SEGRE

POLÍTICA

Inés Arrimadas esbroncada a Canet de Mar

Reclama a Canet que es reconstrueixi la convivència a Catalunya

Inés Arrimadas esbroncada a Canet de Mar

Inés Arrimadas esbroncada a Canet de MarEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La líder de Ciudadanos, Inés Arrimadas ha reclamat a Canet de Mar la reconstrucció de la "convivència" a Catalunya, trencada, ha dit, pel Govern de la Generalitat en els últims anys.

Arrimadas, acompanyada per un grup de polítics i militants de Ciudadanos, ha passejat per Canet de Mar, localitat costanera que va ser escenari setmanes enrere d’un enfrontament entre independentistes i contraris a la independència quan els primers van plantar a la platja diverses creus grogues per reclamar la llibertat dels polítics sobiranistes presos.

El passeig de la comitiva de Ciudadanos, que ha viscut moments de tensió verbal i a la qual alguns veïns han esbroncat, s’ha produït després que, segons el partit taronja, l’ajuntament no els permetés organitzar un acte polític a la Riera de Sant Domènech, que dóna accés a la platja, perquè anteriorment s’havia programat un altre acte de la Festa Major aquest cap de setmana.

Arrimadas ha assegurat que van proposar a l’Ajuntament un altre lloc alternatiu, si bé l’alcaldessa de Canet, Blanca Arbell (ERC), ha afirmat que Cs no va proposar cap alternativa al primer emplaçament ni van optar per vindre un altre dia en què no hi hagués tanta activitat, "la qual cosa demostra que han vingut a provocar".

La líder taronja ha denunciat "una Catalunya dividida en la qual una part pensa que s’ha d’expulsar a l’altra, com ens estan fent avui a nosaltres."

Ha destacat que, mentre Cs condemna en el Parlament "totes les agressions", vengen d’on vinguin, "els partits independentistes no han condemnat encara en el Parlament la violència dels CDR o de persones que donen suport a la independència".

Segons Arrimadas, "hi ha informació de la mateixa Generalitat en la qual consten més d’un centenar d’agressions o actes violents dels CDR", que no ha estat condemnat per les forces independentistes en seu parlamentària.

Com el partit amb més suport en les últimes eleccions catalanes, Ciudadanos, ha afegit Arrimadas, continuarà "defensant amb valentia i fermesa una Catalunya per a tothom" i que "es respecti la neutralitat de l’espai públic".

tracking