SEGRE

POLÍTICA

Milers de persones clamen a Barcelona per llibertat dels presos i la tornada dels exiliats

Convocada per l’ANC, Òmnium Cultural i l’Associació Catalana de Drets Civils

Milers de persones clamen a Barcelona per llibertat dels presos i la tornada dels exiliats

Milers de persones clamen a Barcelona per llibertat dels presos i la tornada dels exiliatsANC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Milers de persones es manifesten aquesta tarda a Barcelona sota el lema Ni presó ni exili, us volem a casa" per exigir la llibertat dels presos independentistes i la tornada dels polítics exiliats a l’estranger.

Convocada per l’ANC, Òmnium Cultural i l’Associació Catalana de Drets Civils (ACDC), que agrupa els familiars dels polítics presos i fugits, la manifestació ha arrencat a les 19.15 hores de la confluència del carrer Tarragona amb Diputació.

La manifestació, en la que participa el president de la Generalitat, Quim Torra, el president del Parlament, Roger Torrent, els consellers del Govern i els líders polítics d’ERC, PDeCAT i CUP, està previst que acabi davant l’antiga presó Model, on es pronunciaran els parlaments, i que aquesta tarda ha estat "ocupada" per activistes dels Comitès de Defensa de la República (CDR).

Al cap de la manifestació hi ha els familiars dels presos, a més de Quim Torra, Artur Mas, el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonés, Roger Torrent, el vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri, i la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie.

tracking