SEGRE

DESFILADA FESTA NACIONAL

França celebra el 14-J amb un record a la massacre de Niça

El Japó i Singapur, països convidats per Macron || Un gran desfilada militar recorre els Camps Elisis de la capital gal·la

Macron saluda el públic congregat en l’arribada als Camps Elisis de París.

Macron saluda el públic congregat en l’arribada als Camps Elisis de París.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

França va celebrar ahir, dia de la Festa Nacional, les seues relacions amb el Japó i Singapur, països d’honor en la desfilada militar de París que van obrir set representants de les forces japoneses d’autodefensa i set soldats singapuresos.

Un total de 4.315 militars a peu, 237 a cavall, 220 vehicles, 64 avions i 29 helicòpters van participar ahir en la desfilada pels Camps Elisis de París en commemoració de la històrica presa de la Bastilla de l’any 1789.

Així mateix, una companyia de la Guàrdia Civil va participar en la desfilada per celebrar la col·laboració formativa amb la gendarmeria francesa

L’anècdota de la jornada la va posar la bandera dibuixada sobre l’Arc del Triomf de París per la Patrulla Aèria de França, ja que l’ensenya va ser dibuixada amb nou traços dels tres colors, però un dels tres traços blaus va ser dibuixat en roig.

A més, ahir es van complir dos anys de l’atemptat de Niça que va costar la vida a 86 persones al passeig dels Anglesos mentre assistien als tradicionals focs artificials de la nit del 14 de juliol.

En commemoració a les víctimes es va dur a terme un homenatge amb el cap de l’Estat francès, Emmanuel Macron, al capdavant.

tracking