SEGRE

SUCCESSIÓ PARTITS

Cospedal segella el suport a Casado, amb qui simpatitza Aznar

Casado, amb Cospedal i Adolfo Suárez Illanes, ahir, a Madrid.

Casado, amb Cospedal i Adolfo Suárez Illanes, ahir, a Madrid.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exsecretària general del PP i líder dels populars de Castella-la Manxa, María Dolores de Cospedal, va segellar ahir públicament el seu suport a Pablo Casado en la carrera per succeir Mariano Rajoy al capdavant de la formació. En aquest sentit, va qualificar l’avilès de “magnífica opció” per ocupar la presidència del PP.

Casado, que es va referir a la també expresidenta castellanomanxega com a “cap” i “amiga”, va agrair-li el suport i es va comprometre que, si guanya, integrarà l’equip de la seua rival, l’exvicepresidenta del Govern espanyol Soraya Sáenz de Santamaría.

“És imprescindible”, va subratllar Casado. Des de la candidatura de Santamaría, José Luis Ayllón va dir que “la foto amb Cospedal és una cosa i aconseguir el vot dels compromissaris és una altra”, el dia en què es va revelar, segons El Mundo, que el 60% dels votants del PP prefereixen l’exnúmero 2 de Rajoy a la Moncloa, i en què la FAES va fer córrer que l’expresident José María Aznar simpatitza amb Casado i podria tornar al partit si aquest guanya.

tracking