SEGRE

SUCCESSOS

Detinguda una jove acusada de matar un home amb arma blanca a Astúries

Pel que sembla havien mantingut prèviament una discussió

Detinguda una jove acusada de matar un home amb arma blanca a Astúries

Detinguda una jove acusada de matar un home amb arma blanca a AstúriesEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove de Lugones, en el consell asturià de Siero, ha estat detinguda aquesta matinada per la mort per arma blanca de la seua parella, un home de mitjana edat amb qui, pel que sembla, havia mantingut prèviament una discussió.

"Era al llit i quan em vaig aixecar estava fet", ha assenyalat la mare de la presumpta homicida a diversos mitjans de comunicació que es trobaven als voltants del seu domicili, situat en el número 6 del carrer Río Sella de Lugones, en el qual va tenir lloc el presumpte homicidi.

El succés va tenir lloc cap a les 2:30 hores d’avui al pis dels pares de la noia, on, pel que sembla, es trobava discutint amb la seua parella.

Després de ser alertats els serveis d’emergència, fins el lloc del crim es va desplaçar de matinada personal sanitari del 112 Astúries i agents de la Policia Nacional que, després d’inspeccionar l’habitatge, van procedir a la detenció de la dona.

Al llarg del matí, agents de la Policia Científica es van desplaçar a l’habitatge i els seus voltants a la recerca de proves i de l’arma del crim.

El cadàver ha estat traslladat aquest matí a l’Institut de Medicina Legal d’Astúries, on li serà practicada l’autòpsia, mentre que la presumpta homicida ha estat conduïda a dependències policials i es troba a l’espera de passar a disposició judicial.

tracking