SEGRE

POLÍTICA

Rivera veu "indecent" l'equidistància de Sánchez entre "colpistes i demòcrates"

Rivera ha carregat contra el president durant el seu torn en el ple

Rivera veu

Rivera veu "indecent" l'equidistància de Sánchez entre "colpistes i demòcrates"EFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder de Ciudadanos, Albert Rivera, ha qualificat d’"indecent" l’actitud equidistant que, segons ell, manté a Catalunya el president del Govern, Pedro Sánchez, "entre colpistes i demòcrates".

Rivera ha carregat contra el president durant el seu torn en el ple, acusant-lo de trencar el bloc constitucionalista "per conquerir el vot de Torra i Rufià" i ha considerat una vergonya que el Govern "no digui ni mu" quan s’impedeix al cap de l’Estat de viatjar "a una part de l’Estat".

Després d’escoltar els plans de govern de Sánchez, el líder de la formació taronja li ha retret reiteradament que porti quaranta-cinc dies "ocupant la Moncloa" i abonant un lloguer, "que no el paga vostè sinó Espanya" -ha recalcat- als separatistes, nacionalistes i Pablo Iglesias.

Amb una intervenció plena de retrets, Rivera l’ha acusat, entre altres coses, de "dinamitar" el pacte educatiu, de votar en contra de la lluita contra la precarietat laboral i no proposar res per reformar l’administració pública.

També ha arremès contra el president pel "cop de dit pactat" a la televisió pública que ni tan sols no ha aconseguit tirar endavant i per no publicar els noms de la llista de persones que van regularitzar la seua situació amb Hisenda tal com va prometre.

Un altre dels atacs contra Sánchez ha estat per "carregar-se" les polítiques antiterrorista i penitenciària "a canvi del lloguer de la Moncloa" i ha demanat explicacions al cap de l’Executiu per haver sortit del consens constitucional i no haver volgut rebre a les víctimes.

tracking