SEGRE

POLÍTICA

Albiol revela que dóna suport a Casado com a candidat a presidir el PP

En un missatge a Twitter, Albiol ha fet així públic el seu posicionament just abans del congrés que els populars celebraran entre demà i dissabte

Albiol revela que dóna suport a Casado com a candidat a presidir el PP

Albiol revela que dóna suport a Casado com a candidat a presidir el PPEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder del PP Català, Xavier García Albiol, ha deixat enrere la neutralitat que havia mantingut fins ara en les primàries i el congrés del Partit Popular i ha revelat que dóna suport a Pablo Casado com a candidat a presidir el partit.

En un missatge a Twitter, Albiol ha fet així públic el seu posicionament just abans del congrés que els populars celebraran entre demà i dissabte, per elegir al relleu de Mariano Rajoy al capdavant del partit.

"Vaig guanyar les dos últimes eleccions a Badalona. Des de fa un any sóc president del PPC i em sento molt orgullós d’haver-me trencat la cara a Catalunya pel govern i el PP al costat de milers de companys en la situació més complexa per a Espanya. En aquesta nova etapa, el meu suport a Pablo Casado," ha assegurat el líder del PP català.

D’aquesta manera, els dos principals dirigents del PPC que fins ara havien mantingut la seua neutralitat en aquest procés, Xavier García Albiol (president) i Santi Rodríguez (secretari general), han reconegut avui públicament que donen suport a Casado, que en la primera volta de les primàries populars va ser el candidat més votat a Catalunya, molt per davant de María Dolores de Cospedal i Soraya Sáenz de Santamaría.

També a través de Twitter, Rodríguez ha recordat que, com a secretari general del PPC, ha mantingut fins ara una posició de "neutralitat" preparant el Congrés del PP.

"Amb la feina fet, ja puc dir que dipositaré la meua confiança en Pablo Casado per rellançar el nostre projecte polític", ha anunciat.

Casado suma d’aquesta manera el suport d’alguns dels dirigents de més pes dels populars catalans, com Albiol i Rodríguez, a més de la vicesecretària d’Estudis i Programes del PP i diputada en el Parlament, Andrea Levy; el portaveu parlamentari i líder provincial del PP a Tarragona, Alejandro Fernández; o la líder de Noves Generacions a Catalunya, Irene Pardo, entre d’altres.

Per la seua part, la candidata Soraya Sáenz de Santamaría ha comptat amb el principal suport de l’exdelegat del Govern en Catalunya Enric Millo; mentre que Cospedal, que no va superar la primera volta de les primàries, va comptar amb el suport de l’exministra Dolors Montserrat i l’expresidenta del PPC Alícia Sánchez-Camacho. EFE

tracking