SEGRE

CATALUNYA

Forcadell deixa la presó de Figueres per ingressar en la del Catllar

Forcadell ha sortit de la presó gironina, a la qual va arribar el passat 4 de juliol al costat de l’exconsellera Dolors Bassa procedent de la d’Alcalá de Henares

Forcadell deixa la presó de Figueres per ingressar en la del Catllar

Forcadell deixa la presó de Figueres per ingressar en la del CatllarEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expresidenta del Parlament Carme Forcadell ha abandonat la presó de Puig de les Basses de Figueres (Girona) amb motiu del seu trasllat a la de Mas d’Enric, en El Catllar (Tarragona), inaugurada el 2015.

Forcadell ha sortit de la presó gironina, a la qual va arribar el passat 4 de juliol al costat de l’exconsellera Dolors Bassa procedent de la d’Alcalá de Henares, a les 9:30 hores a l’interior de turisme sense cap logotip escortat per un cotxe oficial dels Mossos d’Esquadra.

L’expresidenta mantindrà a Tarragona el mateix règim de visites que en Figueres i romandrà en una cel·la d’ús individual del mòdul de dones, que compta actualment amb trenta internes.

Carme Forcadell és traslladada a El Catllar a petició pròpia per ser més a prop de la seua família i, a la seua arribada al centre tarragoní, s’haurà de sotmetre als tràmits habituals d’identificació, visita mèdica i entrevistes amb l’equip de la presó.

L’única política independentista que romandrà a partir d’ara a la presó de Puig de les Basses és l’extitular de Treball de la Generalitat de Catalunya, Dolors Bassa, que és originària de la localitat gironina de Torroella de Montgrí.

tracking