SEGRE

POLÍTICA CONSISTORIS

L’oposició reprova Colau per la “mala gestió” i la falta de transparència

Els partits denuncien desajustos pressupostaris de l’ajuntament

Ada Colau.

Ada Colau.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de Barcelona va aprovar ahir reprovar la “mala gestió econòmica” i la falta de transparència del Govern d’Ada Colau, després de desajustos pressupostaris per una caiguda d’ingressos, i el primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, va negar retallades i va explicar que, en cas que es mantingui la situació actual, es podria veure afectat l’1% del Pressupost del 2019, d’un total de 2.600 milions.

Pisarello va titllar d’irresponsable i fins a cert punt indecent generar falses alarmes per raons electoralistes, com veu en grups de l’oposició. El ple, en sessió extraordinària, va aprovar tres proposicions: una de promoguda per PDeCAT, ERC i PSC, amb el suport de tots els grups de l’oposició i el vot contrari del Govern de BComú; una altra de Ciutadans, i una altra del PSC, les dos aprovades amb el vot a favor de tots els grups, menys la CUP, que es va abstenir, i BComú, que les va rebutjar. La regidora del PDeCAT Sònia Recasens va assegurar que la mala gestió del Govern provocarà retallades i sofriment a les famílies.

La líder municipal de Ciutadans, Carina Mejías, va dir que Colau passarà a la història com “l’alcaldessa de les retallades i l’austeritat”.

Per la seua part, Jaume Collboni (PSC) va demanar saber si el consistori està o no en número rojos per primera vegada en dècades.

tracking