SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Moren a Vidreres els quatre joves d'un cotxe en una col·lisió frontal

De matinada a l’impactar el seu turisme amb una furgoneta i hi ha dos ferits greus

Els Mossos i els Bombers treballen al punt de carretera on va tenir lloc l’accident.

Els Mossos i els Bombers treballen al punt de carretera on va tenir lloc l’accident.SERVEI CATALÀ DE TRÀNSIT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre persones van morir ahir i dos estan ferides greus com a conseqüència d’un xoc frontal entre una furgoneta i un turisme que va tenir lloc la matinada de divendres a dissabte a la carretera C-63, a l’altura de Vidreres (Girona). El Servei Català de Trànsit (SCT) va informar que l’accident es va produir a les 5.00 de la matinada al punt quilomètric 9 d’aquesta carretera, que dóna accés a la Costa Brava, una zona que a l’estiu incrementa la circulació habitual per l’afluència de turistes. A banda de les quatre víctimes mortals i els dos ferits greus, una altra persona que viatjava en un dels vehicles accidentats va resultar ferida lleu. Els ferits van ser traslladats a l’Hospital Josep Trueta de Girona.

Les quatre víctimes mortals, una noia de 29 anys de Sils; un jove de 26 anys de Salt, i dos nois de 23 i 21 anys de Vidreres, anaven al turisme, un cotxe petit que va quedar completament destrossat per l’impacte, i un dels ferits greus anava també en aquest vehicle; i el segon ferit greu i el lleu circulaven a la furgoneta, en la qual viatjaven dos persones de nacionalitat alemanya.

Els Mossos d’Esquadra creuen que l’excés de velocitat és la principal causa d’aquest accident. En concret, hauria estat el turisme, que anava cap a Lloret de Mar a una velocitat molt superior als seixanta quilòmetres per hora permesos i va ocupar el carril contrari, de manera que va xocar frontalment contra la furgoneta, que anava en direcció a Vidreres.

Després de l’accident, els Mossos d’Esquadra van tallar la carretera C-63 en els dos sentits de la circulació i no es va poder normalitzar el trànsit fins a quatre hores més tard.

L’alcalde reclama un radar de tram i millores a la calçada

L’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, va reclamar a la Generalitat que instal·li un radar de tram i faci actuacions “urgents” per millorar la seguretat de la C-63. Sobretot, entre el polígon de Vidreres i l’entrada del túnel que porta cap a Lloret, el tram on es va produir l’últim xoc mortal. Camps va dir que el radar dissuadirà el conductors que corren massa en un tram en el qual la limitació màxima és entre els 60 i 80 quilòmetres per hora. Així mateix, va demanar millores a la calçada.

tracking