SEGRE

POLíTICA

Puigdemont celebra que el PDeCAT aposti per la Crida: "Hem fet el que tocava"

#Bonvehí: "Si ets del PDeCAT tens que ser de la Crida, per tant, participeu"

Puigdemont celebra que el PDeCAT aposti per la Crida:

Puigdemont celebra que el PDeCAT aposti per la Crida: "Hem fet el que tocava"EFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carles Puigdemont ha celebrat aquest diumenge que el PDeCAT hagi apostat, en el seu Assemblea Nacional, per afegir-se al seu projecte de la Crida Nacional per la República: "Hem fet el que tocava i el que molta gent esperava".

Puigdemont ha intervingut a través d’un vídeo gravat a Alemanya projectat en la clausura de l’Assemblea del PDeCAT, que culmina amb una direcció renovada sense la presència de la fins ara coordinadora Marta Pascal, vetada pel mateix líder de JxCAT. Puigdemont ha desitjat sort a la nova direcció presidida per David Bonvehí i ha agraït a Pascal "la dedicació perquè el partit hagi funcionat i per superar les adversitats", i ha afegit: "Sé que no ha estat fàcil".

Ha subratllat que una de les contribucions que va fer en el seu moment CDC i ara el PDeCAT és prendre "decisions que són determinants per al progrés del país". I en aquest sentit ha considerat que en aquesta assemblea, en la qual ha participat amb el vot delegat al diputat Albert Batet, "hem fet el que tocava i el que molta gent esperava" al apostar clarament per afegir-se a la Crida.

Pel la seu part, el nou president del PDeCAT, David Bonvehí, ha cridat a la unitat del partit en la seua primera intervenció després d’assumir el càrrec i ha cridat als seus associats a inscriure’s en el projecte polític que impulsa l’expresident Carles Puigdemont, la Crida Nacional per la República, al qual el partit ha acordat sumar-se.

tracking