SEGRE

PARTITS POLÍTICA

Casado vol una dona com la seua secretària general

Tejerina i Montserrat, les candidates || Es reuneix amb Santamaría demà i convocarà el comitè executiu a Barcelona

Pablo Casado es va reunir ahir amb Mariano Rajoy a la seu del PP de Madrid.

Pablo Casado es va reunir ahir amb Mariano Rajoy a la seu del PP de Madrid.PP FLICKR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del PP, Pablo Casado, té intenció de nomenar una dona com a número dos en el partit, perquè ocupi la secretaria general, i ha elegit Catalunya per reunir per primera vegada el nou comitè executiu nacional i donar a conèixer la composició de la seua cúpula i l’organigrama de l’organització. Serà una direcció que es coneixerà aquest dijous i en la qual Casado pretén comptar amb l’equip de Soraya Sáenz de Santamaría, amb qui es reunirà un dia abans, dimecres, per buscar un acord d’integració.

La que va ser la seua rival en el procés intern de successió de Mariano Rajoy no podrà en qualsevol cas ser la secretària general, ja que com va recordar el mateix Casado els estatuts obliguen que aquest càrrec surti de la seua candidatura per al comitè que va votar el plenari del congrés extraordinari dissabte passat. Entre els noms que s’estudien per al càrrec hi ha les exministres Isabel García Tejerina i Dolors Montserrat.

El nou president del PP es va reunir amb el seu antecessor, Mariano Rajoy, a la seu nacional del partit a Madrid. Fonts del PP van explicar que la reunió es va prolongar durant una hora i mitja i va ser “cordial i plena de respecte”.

tracking