SEGRE

CATALUNYA

Acord de reunió de la Comisió Bilateral Govern-Generalitat

Es reunirà l'1 d'agost a Barcelona per primera vegada en set anys

La Comisión Bilateral Govern-Generalitat es reunirà l'1 d'agost a Barcelona

La Comisión Bilateral Govern-Generalitat es reunirà l'1 d'agost a BarcelonaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comissió Bilateral entre el Govern i la Generalitat de Catalunya es reunirà per primera vegada en set anys el pròxim 1 d’agost i ho farà a Barcelona, segons han informat Efe fonts del Ministeri de Política Territorial.

És la titular d’aquest departament, Meritxell Batet, qui ha estat conversant amb la Generalitat per tancar la data i l’ordre del dia de la trobada, després que el president del Govern, Pedro Sánchez, i el del Govern català, Quim Torra, decidissin reactivar la Comissió Bilateral en la reunió que van mantenir el passat dia 9 a la Moncloa. Batet es va reunir dilluns passat amb el conseller d’Acció Exterior de la Generalitat, Ernest Maragall, que també es va veure amb el ministre d’Afers Exteriors, Josep Borrell.

Dies abans també es va desplaçar a Madrid el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, que es va reunir amb la vicepresidenta del Govern, Carmen Calvo, i amb la ministra d’Hisenda, María Jesús Montero.

La Generalitat ha insistit en la necessitat de què en la reunió es parli del dret d’autodeterminació i dels dirigents secessionistes presos i fugits a l’estranger.

tracking