SEGRE

ACCIDENT TRAGÈDIA

Almenys trenta-tres morts després que un autobús s'estimbi a l'Índia

Els equips de rescat, al lloc on va caure l’autobús.

Els equips de rescat, al lloc on va caure l’autobús.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys 33 persones van perdre la vida ahir després que un autobús que traslladava empleats d’una universitat índia s’estimbés en una carretera situada en una zona muntanyosa de l’estat de Maharashtra, a l’oest del país. Els passatgers majoritàriament eren treballadors de la Universitat Agrícola de Maharashtra que realitzaven un viatge de dos dias.

Hi va haver un únic supervivent que va aconseguir ascendir per la muntanya i avisar la policia segons va informar la cadena de televisió NDTV. El vehicle es va desprendre des d’una altura de més de 150 metres a la carretera que connecta les localitats de Bombai i Goa. El 2016, 150.785 persones van morir en accidents de carretera a l’Índia.

Al voltant d’una cinquantena de persones ha mort en els últims dos dies a causa de les pluges torrencials registrades a l’estat indi d’Uttar Pradesh al nord del país.

La localitat més afectada és la de Saharanpur, en la qual han perdut la vida almenys onze persones, mentre que sis més han mort a Agra, ciutat on es troba el Taj Majal. Les pluges han provocat talls en el subministrament elèctric a diverses localitats principalment a causa de la demolició de pals i la ruptura del cablatge.

tracking