SEGRE

SUCCESSOS ARMES

Cinc morts en un doble tiroteig en un asil i una casa de Texas

Trobats els cossos de dos homes i una dona en una residència || Els investigadors sospiten que l’autor de les matances es va suïcidar després de disparar

El president dels Estats Units, Donald Trump.

El president dels Estats Units, Donald Trump.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc persones van morir en dos tirotejos a la ciutat de Robstown al sud de Texas divendres a la tarda. Els serveis d’emergència van rebre el primer avís al voltant de les 7 de la tarda, hora local, des de la residència d’ancians Retama Manor, ubicada als suburbis de la ciutat texana de Corpus Christi. Quan van arribar, van trobar els cadàvers de dos homes i una dona. En aquest sentit, creuen que un dels cossos sense vida que van trobar és el de l’autor dels trets, que s’hauria suïcidat després del crim.

Dos homes més van ser trobats a la casa del que se sospita que és autor del tiroteig. Des de l’asil, els agents es van dirigir a l’habitatge d’un dels homes morts, després de rebre una trucada dels seus familiars, i allà van topar amb els cossos sense vida de dos homes. El secretari de l’ajuntament de Robstown, Herman Rodríguez, va explicar que “probablement” els dos crims estiguin relacionats. Ahir a la tarda, encara no havien transcendit les identitats de les víctimes ni tampoc s’havia establert un possible motiu de la matança.

Rússia i altres grups atacaran les pròximes eleccions legislatives del novembre als EUA

En declaracions al rotatiu Caller Times, Dori Salazar, filla d’una de les internes a la residència d’ancians, es va confessar en estat de xoc perquè “mai no penses que una cosa així pugui passar tan a prop de la teua família”.

Per la seua part, el cap de la Policia de Robstown, Erasmo Flores, va voler tenir un record per a les víctimes i els seus familiars, “i per als residents a l’asil, visitants i empleats del centre que han experimentat aquesta tragèdia en primera persona”.

Durant la reunió, Trump va afirmar que la seua Administració “no tolerarà la ingerència estrangera” a les eleccions nord-americanes.

En el comunicat emès per la Casa Blanca s’informava que les converses han tractat les amenaces estrangeres, els esforços per proporcionar ciberseguretat a les autoritats locals i estatals, a més d’abordar “les accions per investigar, enjudiciar i responsabilitzar els qui intentin intervenir il·legalment en els nostres processos polítics i electorals”.

Trump vol seguretat en les pròximes eleccions El president dels Estats Units, Donald Trump, es va reunir divendres amb el Consell de Seguretat Nacional per dialogar sobre els esforços del seu Govern per protegir les eleccions de possibles atacs cibernètics perpetuats des de l’estranger.

tracking