SEGRE

SUCCESSOS

Els 1.500 taxis que ocupen la Gran Via tallen el trànsit al Passeig de Gràcia

Entre els carrers Diputació i Gran Via de les Corts Catalanes

Els 1.500 taxis que ocupen la Gran Via tallen el trànsit al Passeig de Gràcia

Els 1.500 taxis que ocupen la Gran Via tallen el trànsit al Passeig de GràciaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els aproximadament 1.500 taxis que segons la Guàrdia Urbana mantenen col·lapsada la Gran Via de Barcelona estan impedint la circulació al Passeig de Gràcia en els dos sentits de la marxa, entre els carrers Diputació i Gran Via de les Corts Catalanes.

Fonts de la Guàrdia Urbana han confirmat a Efe que a les 07.30 hores eren 1.500 els vehicles de taxi que ocupaven la Gran Via, encara que aquesta xifra fluctua i en alguns moments poden arribar a ser 1.800.

La concentració de taxis en Gran Via de les Corts Catalanes també està provocant el tall de trànsit entre els carrers Entença i Bailén, i obliga a desviar el recorregut de l’autobús número 59, que circula en sentit Poblenou pels carrers Villarroel, Floridablanca, Ronda Sant Antoni i Pelai, ha informat Barcelona Mobilitat.

Per la seua part, el secretari del Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC), Antoni Cervós, ha explicat a Efe que uns 100 taxis procedents de les comarques del Vallés i Osona s’estan dirigint al centre de la ciutat per unir-se a la protesta dels seus companys, on és previst que arribin cap a les 11 d’aquest matí.

Les principals associacions i federacions del sector del taxi es reuneixen aquest migdia amb el ministre de Foment, José Luis Ábalos, i en funció dels resultats hi haurà més mobilitzacions i mantindrem la convocatòria de vaga, ha afirmat Cervós, que ha afegit que "fins ara totes les protestes han estat espontànies i contundents".

tracking