SEGRE

CATALUNYA

Els taxistes de Barcelona estudien donar una "treva" a Foment i desconvocar la vaga

Foment s’ha compromès de paraula amb les demandes del col·lectiu

Els taxistes de Barcelona estudien donar una

Els taxistes de Barcelona estudien donar una "treva" a Foment i desconvocar la vagaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els taxistes de Barcelona sospesen donar una 'treva' a Foment i estudien desconvocar, ja sigui des d’avui mateix, o a partir de demà, la vaga que mantenen des de la setmana passada com a gest de bona voluntat cap al ministeri.

Fonts del col·lectiu de taxistes consultades per Efe asseguren que Foment s’ha compromès de paraula amb les demandes del col·lectiu del taxi i aposten per donar un marge de confiança al ministeri, en ser conscients que el nou marc normatiu per a les llicències VTC proposat per Foment necessita temps per posar-se en pràctica.

"Mai no hem arribat tan lluny", admeten aquestes fonts, que asseguren que plantejaran l’opció de la desconvocatòria provisional de la vaga en una assemblea prevista a Barcelona a les 16.00 hores, si bé recorden que l’última paraula la tindran els centenars de taxistes que han passat ja quatre nits bloquejant amb els seus vehicles el centre de la capital catalana.

Ahir a la nit, els taxistes de Barcelona van acordar en assemblea mantenir la vaga, en entendre que es necessitaven més garanties que el ministeri de Foment complirà els seus compromisos en el conflicte de les llicències VTC (lloguer de vehicles amb conductor).

tracking