SEGRE

POLÍTICA PARTITS

Sánchez rep demà per primer cop Pablo Casado des de la seua elecció

Catalunya i polítiques d’Estat, sobre la taula

Revila es va traslladar a la Moncloa en un cotxe elèctric.

Revila es va traslladar a la Moncloa en un cotxe elèctric.MONCLOA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou president del Partit Popular, Pablo Casado, es reunirà demà dijous amb el president del Govern, Pedro Sánchez, que plantejarà un “reforçament institucional” davant l’independentisme i polítiques “eficaces” per abordar la immigració arran de l’arribada massiva de persones a les costes espanyoles aquest estiu, segons van avançar fonts de la formació. Sánchez rebrà Casado al palau de la Moncloa en la primera trobada oficial entre ells des de l’elecció del nou líder dels populars fa deu dies en un congrés nacional extraordinari.

Casado ja va avançar als seus parlamentaris que el PP farà una oposició “responsable” però contundent contra el Govern de Pedro Sánchez. De moment, ja ha activat una ofensiva parlamentària en els principals assumptes d’actualitat, com la vaga del taxi o l’arribada d’immigrants.

Per la seua part, la vicepresidenta del Govern, Carmen Calvo, va avançar que Sánchez oferirà a Casado acords en les polítiques d’Estat durant la primera reunió al palau de la Moncloa. “Sánchez oferirà al PP una cosa que jo crec que és molt important a protegir en la política espanyola: les polítiques d’Estat”, va avançar.

Per a la vicepresidenta, el consens en polítiques d’Estat és “defensar Espanya” i va oferir per a l’acord la “coherència” del PSOE durant els últims quaranta anys de democràcia. “Ens avalen els fets i el comportament lleial que hem tingut amb altres governs”, va afirmar.

Ahir, el cap del Govern, Pedro Sánchez, va rebre al palau de la Moncloa el president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, que el va obsequiar amb dos caixes d’anxoves. Segons va assenyalar Revilla, que no va poder viatjar a la Moncloa amb taxi, Sánchez li va prometre accelerar tots els projectes relacionats amb l’arribada de l’AVE a la seua comunitat i incloure als pressupostos del 2019 les quantitats que la regió reclama per a l’Hospital de Valdecilla.

tracking