SEGRE

SUCCESSOS

Sorna a les xarxes dels EUA per un consell de no reutilitzar els condons

En un missatge de Centres per al Control i Prevenció de Malalties a Twitter

Sorna a les xarxes dels EUA per un consell de no reutilitzar els condons

Sorna a les xarxes dels EUA per un consell de no reutilitzar els condonsEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Usuaris de les xarxes socials han reaccionat avui amb sorna a un missatge d'una organisme dels EUA en el qual s’instava la població a no rentar o reutilitzar els preservatius, a fi de prevenir malalties de transmissió sexual.

"Ho diem perquè la gent ho fa: no rentis ni reutilitzis condons! Utilitza'n un de nou per a cada acte sexual", va afirmar la institució en un missatge publicat en un dels seus comptes oficials de Twitter.

Malgrat que la institució aclareix en el seu missatge que només realitza la recomanació perquè, de fet, hi ha gent que opta per reutilitzar els profilàctics a fi d’estalviar, una vegada que el consell va saltar a les pàgines dels mitjans, la reacció de la població no s’ha fet esperar.

"El CDC està recordant a la gent que els condons no han de ser reutilitzats. A més, els científics recorden que l’aigua és molla, que no s’han de mossegar pizzes congelades mentre encara estiguin congelades i que no has de posar la mà al ventilador", feia broma a Twitter l’usuari @BillWest5.

Per la seua part, en aquesta mateixa xarxa social, @MarkKoenigPhoto va lamentar: "De veritat? No tenim sentit comú, paios!"

"El CDC: no netegis ni reutilitzis condons. La NTSB: No saltis d’un cotxe en marxa per un desafiament a internet. Partits Polítics: No pensis, simplement vota per les teues sigles. Jo: Què coi li passa a la gent?", va tuitejar @Xilimyth.

Malgrat l’enrenou generat, l’agència va insistir aquest dimecres en declaracions a Efe en què "els condons prevenen la transmissió de la majoria de les malalties de transmissió sexual, però un condó és efectiu només quan s’utilitza correctament".

tracking