SEGRE

SUCCESSOS

Un conductor drogat atropella mortalment dos cilcistes a Montbrió del Camp

Un veí d’Aitona acaba de ser condemnat a 5 anys i mig de presó per una tragèdia similar de la que van ser víctimes dos ciclistes de Seròs

Un conductor drogat atropella mortalment dos cilcistes a Montbrió del Camp

Un conductor drogat atropella mortalment dos cilcistes a Montbrió del CampEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos ciclistes han mort aquest diumenge en ser atropellats sobre les vuit del matí per un vehicle que ha envaït el seu carril, ja que venia en direcció contrària, mentre transitaven el quilòmetre vuit de la carretera T-310, a  Montbrió del Camp , Tarragona.

El conductor, de 18 anys i veí de Reus, ha estat detingut hores després. Ha donat positiu en el control de drogues i ha quedat sota arrest per delictes d’homicidi per imprudència i conducció sota els efectes de substàncies estupefaents.

Els ciclistes, d’uns seixanta anys, eren veïns de Riudoms , localitat propera a Montbrió. Unes altres dos persones que pedalaven en el grup han resultat il·leses. “Día molt trist per la pèrdua de dos companys ciclistes. Tot el nostre suport a les famílies en aquests moments tan durs. Descansin en pau”, ha comunicat aquest matí l’associació Amics de Riudoms.

Es dóna la circumstància que un veí d’Aitona acaba de ser condemnat a 5 anys i mig de presó per una tragèdia similar de la que van ser víctimes dos cilcistes de Seròs. Tal com va avançar SEGRE divendres passat, l’Audiència de Lleida ha confirmat una condemna dictada en primera instància per un jutjat penal de la ciutat. En aquell cas, el jove d’Aitona conduïa en estat ebri.

tracking