SEGRE

Detingut un lleidatà en morir la seua acompanyant després d'estimbar-se el seu cotxe en un pantà de Conca

Està acusat d’un delicte d’homicidi imprudent

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Lleida de 52 anys ha estat detingut acusat d’un presumpte delicte d’homicidi imprudent després que la seua acompanyant, una dona, també lleidatana, de 59 anys, morís dimecres passat després de caure dins d’un vehicle al pantà d’Henchideros, a Alarcón (Conca).

L'home ha quedat en llibertat sota fiança de 1.500 euros després de declarar al jutjat de primera instància de Motilla del Palancar, on haurà de comparèixer el dia 1 de cada mes. A més, se li ha retirat el passaport.

El resultat preliminar de l'autòpsia determina que la dona va morir a causa d'un traumatisme toràcic i descarta signes de criminalitat.

L'home va prestar ahir declaració davant de la Guàrdia Civil i a última hora va quedar detingut i va passar a disposició del jutjat.

Els fets van tenir lloc dimecres passat a la tarda, quan un vehicle es va precipitar a l'embassament (veure vídeo). El cos sense vida de la dona va ser rescatat pel Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil poc després de la mitjanit.

L'alcalde d'Alarcón, Pedro Párraga, ha assenyalat que ahir a la tarda va estar parlant amb l'home i li va dir que era company de viatge de la dona, una viuda mare de tres fills. El detingut va explicar a l'alcalde que venien de Lleida, estaven de viatge i es van atansar a Alarcón, procedents de Chinchón, per veure el paisatge.

També li va dir que va baixar del cotxe per fer unes fotografies, però no recorda si va deixar posat el fre de mà encara que li va comentar que el vehicle no era a prop del precipici.

Segons Párraga, l'home estava "afectat i desorientat" pel succeït i també una mica molest per l'interrogatori dels agents.

Un vehicle amb una dona dins cau a l'embassament.

Detingut l'acompanyant de la dona que va morir després d'estimbar-se el seu cotxe a Alarcón

tracking