SEGRE

Diversos ferits després del xoc d'un automòbil davant del Parlament britànic

El conductor ha estat detingut

El parlament britànic.

Diversos ferits després del xoc d'un automòbil davant del Parlament britànicEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diverses persones han resultat ferides després que un automòbil xoqués contra les barreres de seguretat col·locades davant del Parlament britànic, va informar aquest dimarts Scotland Yard. El conductor del vehicle, la identitat del qual de moment es desconeix, ha estat detingut, va agregar la font.

Els carrers propers a la plaça del Parlament de Westminster han estat tancats al trànsit, mentre que diversos vehicles policials i ambulàncies van acudir al lloc, segons els mitjans britànics. "A les 07.37 (06.37 GMT) d’avui, un cotxe va col·lidir contra les barreres davant de les Cases del Parlament. El conductor, un home, va ser detingut al lloc per agents de policia. Un nombre de vianants han resultat ferits. Els agents són al lloc", va assenyalar un comunicat divulgat aquest matí per Scotland Yard.

Segons els mitjans, hi ha uns deu vehicles policials al lloc i almenys tres ambulàncies.

L’edifici parlamentari està envoltat per unes barreres d’acer i formigó després de l’atemptat perpetrat el març de l’any passat per un home que conduïa un vehicle.

En aquest atac, Khalid Masood va atropellar diverses persones al pont de Westminster, pròxim al Parlament, on va matar quatre persones, per després baixar-se i tractar d’entrar a l'edifici, on va matar amb un ganivet a l’agent de policia Keith Palmer.

tracking