SEGRE

SUCCESSOS TERRORISME

Un ‘atropellament terrorista’ a Londres deixa tres ferits

Un cotxe va intentar atacar a tota velocitat el Parlament || El conductor és un home de trenta anys i l’han detingut

Imatge d’oficials forenses a l’analitzar el vehicle que va xocar contra el Parlament britànic.

Imatge d’oficials forenses a l’analitzar el vehicle que va xocar contra el Parlament britànic.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un cotxe conduït per un home de trenta anys va provocar ahir un atropellament a les portes del Parlament britànic a Londres. L’acte, suposadament deliberat, va ocasionar tres ferits.

Una de les dos persones hospitalitzades va ser rebre l’alta ahir al migdia, mentre que una dona segueix ingressada, encara que els metges no temen per la seua vida, i una altra persona va ser atesa al lloc dels fets per ferides menors.

Aquest atropellament s’investiga com a atac terrorista. Sobre aquesta qüestió, el cap del comando antiterrorista de Scotland Yard, Neil Basu, va explicar ahir: “Ja que aquest sembla un acte intencionat, pel mètode i el lloc icònic on s’ha produït, l’estem tractant com un incident terrorista.” El conductor, que portava armes al vehicle, va quedar sota custòdia policial i, segons Basu, no està col·laborant amb la investigació.

D’altra banda, diverses illes d’edificis del centre de Londres, inclosa la zona d’edificis governamentals de l’avinguda Whitehall, van mantenir-se tancades al trànsit. També ho va estar l’estació de metro de Westminster, mentre els experts forenses de la policia continuaven analitzant el lloc dels fets.

tracking