SEGRE

Un nen de 3 anys lligat a Llimiana, entre les víctimes de les Rambles

Una tieta del petit va ser una del centenar de ferits

Rams de flors i espelmes a Les Rambles.

Cunillera demana que "ningú molesti" el retre homenatge a les víctimes del 17-AEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El brutal atemptat de les Rambles va commocionar especialment els veïns del municipi de Llimiana, al Pallars Jussà. I és que un dels morts va ser Xavi Martínez, un nen de només tres anys d’una família de Rubí molt coneguda i estimada al poble, ja que passa bona part de l’estiu i molts caps de setmana a la localitat.

El seu pare va regularment a Llimiana des de fa més de 40 anys, quan era un nen, arran que els seus progenitors adquirissin una casa, i que ell mateix s’havia comprat una casa situada a l’entrada del poble fa uns anys.

El nen estava passejant per les Rambles al costat de la seua mare, una germana més gran i una tia de la mare. Les dos dones van veure venir la furgoneta i la mare va agafar la nena i la tieta va fer el mateix amb el nen per intentar esquivar- la, però els dos últims van ser envestits, perdent la vida el petit i resultant ferida molt greu la dona.

El pare del nen mort va retre un emotiu homenatge als Mossos d’Esquadra en agraïment per la seua tasca després de l’atropellament massiu a la cèntrica i turística artèria barcelonina. Segons va informar el Sindicat Autònom de Policia (SAP) en una publicació al seu compte de Facebook, el pare del nen es va personar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra en Rubí per expressar el seu agraïment per la tasca de la policia catalana. Segons aquest sindicat, el pare del nen va entregar a la policia un "emotiu detall", un cotxe patrulla dels Mossos d’Esquadra de joguet i la foto del seu fill. Posteriorment, va ser acompanyat per un agent uniformat fins a Barcelona i, allà, amb la veu "entretallada", va expressar el seu emotiu missatge d’agraïment a la policia, raó per la qual el SAP va decidir compartir-lo públicament. "A partir d’ara teniu un àngel de la guarda més que us protegirà quan ho necessiteu, com vosaltres heu fet amb tantíssima gent aquests dies; aquest àngel és el meu fill", li va dir el pare emocionat l’agent.

tracking