SEGRE
Milers de persones s'han concentrat al costat de Lledoners.

Milers de persones recolzen Forn a LledonersANC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Milers de persones han mostrat el seu suport a l’exconseller Joaquim Forn i han recordat a les víctimes del 17A en una concentració al costat de la presó de Lledoners, on el polític, qui va ser el màxim responsable del dispositiu dels atemptats, es troba pres de forma preventiva pel procés independentista. Els concentrats han participat en l’acte convocat per l’ANC i Òmnium Cultural amb motiu de l’aniversari dels atemptats a Barcelona i Cambrils. Ha participat el president de la Generalitat, Quim Torra, que abans ha visitat Forn a la presó durant uns vint minuts.

En l’acte ha intervingut Laura Masvidal, la parella de Forn, que ha explicat que presos i funcionaris han fet un minut de silenci per homenatjar les víctimes dels atemptats i han agraït la tasca de l’exconseller en la gestió del 17A.

També han participat la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie; el portaveu d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri; la membre de l’Associació Catalana de Drets Civils (ACDC), i el president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep Maria Cervera.

Els independentistes, protegits de la pluja pels seus paraigües, han repetit consignes com "Llibertat presos polítics", "Ni un pas enrere", "Som república" o "Quim Forn, el nostre conseller".

Laura Masvidal, parella de l'exconseller Joaquim Forn.

Milers de persones recolzen Forn a LledonersANC

tracking