SEGRE

Víctimes i autoritats protagonitzen una sòbria i emocionada ofrena a la Rambla

Víctimes i autoritats protagonitzen una sòbria i emocionada ofrena a la Rambla

Víctimes i autoritats protagonitzen una sòbria i emocionada ofrena a la RamblaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els familiars de les víctimes mortals de l’atemptat del 17 d’agost de l’any passat a Barcelona i Cambrils han protagonitzat aquest matí una sòbria i emocionada ofrena floral davant del mosaic de Joan Miró en La Rambla, on també han dipositat flors les principals autoritats catalanes. Els pares del Xavi, el petit de Rubí (Barcelona), lligat a Llimina, que va perdre la vida amb tot just tres anys, encapçalaven la concentració, amb persones, que no han pogut reprimir les seues llàgrimes en arribar a aquest punt de La Rambla barcelonina on va acabar el seu macabre recorregut la furgoneta que va perpetrar l’atemptat.

Les persones que es trobaven als voltants del Pla de l’Os han aplaudit, especialment, als familiars, alguns dels quals s’abraçaven entre ells, després de deixar les seues flors en uns petits contenidors cilíndrics que s’han col·locat allà.

La delegació política estava encapçalada pel president de la Generalitat, Quim Torra, el president del Parlament, Roger Torrent, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

tracking