SEGRE

PARTITS POLÍTICA

El PP, convençut que el cas del màster de Pablo Casado s'anirà “esvaint”

Imatge d’arxiu del líder del PP, Pablo Casado.

Imatge d’arxiu del líder del PP, Pablo Casado.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, creu que el cas del màster de Pablo Casado s’anirà “esvaint” i quedarà en “res”, en una “anècdota”. Al seu entendre, aquest assumpte només ha beneficiat el PSOE perquè a aquest partit “li ha anat molt bé aquesta polèmica artificial”. “Crec que aquest cas quedarà en el que ha quedat la resta, que és una cosa anecdòtica”, va declarar García Egea a Europa Press, que va recalcar que ja es va demostrar que era “fals” les “irregularitats” de les quals se’l va acusar anteriorment en la seua llicenciatura i les convalidacions.

Al ser preguntat què farà el PP si el Tribunal Suprem imputa Pablo Casado després de l’estiu pel cas del màster, va afirmar que el PP es dedicarà durant els pròxims mesos a “fer una oposició forta, ferma i contundent”. “No tenim en compte cap altra via que no sigui que el president del Partit Popular sigui Pablo Casado”, va ressaltar.

Egea va subratllar que el PSOE “pot donar poques lliçons” a Pablo Casado i al PP sobre aquest tema i va agregar que abans de “posar-se a la boca” el nom del líder del PP hauria d’explicar “per què hi ha diputats del PSOE que s’han inventat llicenciatures en matemàtiques” o han dit “tenir en el seu currículum una formació que no tenien”.

tracking