SEGRE

SUCCESSOS CRIM

Mata un home i en fereix tres més amb una escopeta en un bar

El presumpte autor dels trets, de trenta-dos anys, va ser detingut hores després a Valladolid || L’home mort tenia quaranta-sis anys i un dels ferits es troba greu

Un agent del laboratori de Criminalística de la Guàrdia Civil es dirigeix al bar on va haver-hi el tiroteig.

Un agent del laboratori de Criminalística de la Guàrdia Civil es dirigeix al bar on va haver-hi el tiroteig.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil va detenir ahir el presumpte autor dels trets que van provocar la mort d’una persona i ferides a tres més, una d’elles greu, la matinada de dissabte a diumenge en un bar de la localitat val·lisoletana de Castrillo-Tejeriego (Valladolid), segons va informar la subdelegació del Govern en un comunicat. L’home havia entrat en un bar d’aquesta localitat val·lisoletana amb una escopeta, va efectuar diversos trets i va matar un home de quaranta-sis anys.

El succés va tenir lloc poc abans de les sis del matí, quan per motius que s’estan investigant l’home va entrar al bar d’aquesta petita localitat de poc més de dos-cents veïns i va començar a disparar. El presumpte autor dels fets va fugir a continuació del lloc, amb l’arma amb què havia efectuat els trets, en un turisme.

Immediatament, la Guàrdia Civil va muntar un ampli dispositiu de recerca, amb desplegament de mitjans tant terrestres com aeris, amb la col·laboració d’altres cossos i forces de seguretat.

Fruit d’aquest dispositiu, la Guàrdia Civil va aconseguir detenir el suposat autor dels fets a les proximitats del carrer Arca Real de la capital val·lisoletana.

Els ferits van haver de ser traslladats fins a un centre hospitalari de Valladolid, després de ser atesos pels mitjans sanitaris desplaçats fins al lloc. La subdelegada del Govern a Valladolid, Helena Caballero, va confirmar que el detingut, M.M.B. de 32 anys veí de Valladolid i fill d’un extreballador de l’ajuntament de Castrillo-Tejeriego, tenia la llicència d’armes “en regla” i complia tots els “requisits” marcats per la llei.

Va apuntar que al presumpte autor dels trets només li constava un antecedent per un “delicte menor”, en concret per “amenaces i injúries” cap a un regidor del consistori.

En aquest punt, la subdelegada del Govern va descartar que hi hagués “picabaralles anteriors” amb les víctimes i ho va atribuir a un “creuament de cables” després d’una discussió “que tampoc era gaire pujada de to”, cosa que va motivar que el presumpte homicida anés a buscar l’escopeta a casa i entrés “a trets” a l’establiment.

tracking