SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIONS

Un sindicat de Mossos proposa condecorar la mossa de Cornellà

Efectius policials a la façana de la comissaria de Cornellà de Llobregat.

Efectius policials a la façana de la comissaria de Cornellà de Llobregat.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sindicat USPAC, que exerceix la defensa de l’agent dels Mossos imputada per abatre l’home que va assaltar dilluns la comissaria de Cornellà, va sol·licitar ahir que se la condecori perquè és una “heroïna” que va tenir una actuació “de llibre, molt meritòria” que “va salvar vides”.

Segons el president del sindicat, David Lijarcio, la mossa, que actualment està de baixa, no només va pensar a salvar la seua vida, sinó també la dels seus companys. L’incident no va durar més de 15 segons, en els quals la mossa es va interposar entre l’agressor i els altres agents.

Lijarcio va ressaltar, a més, que l’actuació de la mossa va ser encara més “meritòria” si es té en compte que dilluns era el dotzè dia seguit que treballava dels últims 15, que en els últims 7 havia fet el torn de nit i que li faltaven cinc minuts per acabar el servei.

“Estava en situació de cansament físic i ho va resoldre perfectament”, va remarcar. Així mateix, Quim Torra i el conseller d’Interior, Miquel Buch, van visitar ahir la comissaria de Cornellà.

Torra va mostrar el seu suport als Mossos i Buch va lamentar les crítiques de la CUP per la seua actuació.

tracking