SEGRE

FRANÇA ATAC

Assassina la mare i la germana i és abatut

La Policia no creu que sigui un islamista

Membres de la policia francesa, al lloc de l’atac.

Membres de la policia francesa, al lloc de l’atac.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va assassinar ahir amb un ganivet la seua mare i la seua germana i va deixar una altra persona ferida de gravetat a la ciutat de Trappes, a la regió de París. L’Estat Islàmic va reivindicar l’atac, però el ministre francès de l’Interior, Gérard Collomb, va explicar que l’atacant arrossegava “problemes psiquiàtrics importants” i que de moment la Policia està tractant el cas donant prioritat a la hipòtesi que es tracti d’un conflicte familiar.

Fonts policials, van explicar que l’atacant va apunyalar els seus familiars al carrer poc abans de les 9.30 hora local i que després es va atrinxerar en una casa. Poc temps després va sortir de l’immoble al crit d’“Al·là és gran” i va rebre diversos trets per part de les forces de l’ordre.

La policia francesa es troba analitzant el seu telèfon i altres pertinences per tenir més dades sobre les motivacions i intentar aclarir el conflicte en el si de la família. L’agressor, identificat com a Kamel, va nàixer a la mateixa ciutat el 1982 i, segons el canal BFM TV, era depressiu, alcohòlic, havia interposat una denúncia contra la seua família i havia estat condemnat per apologia del terrorisme.

tracking