SEGRE

SUCCESSOS ASSASSINAT

Detingut per matar el seu germà a Palafrugell

L’homicidi es va produir a la casa que compartien || Tots dos tenien antecedents i es discutien freqüentment

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un veí de Palafrugell acusat d’assassinar presumptament el seu germà a la casa que compartien al carrer Caritat de Palafrugell, a Girona.

Segons fonts properes a la investigació, el detingut, de 51 anys, es va presentar cap a les 7.30 hores a les dependències de la Policia Local demanant ajuda perquè havia trobat el seu germà, de 54 anys, ensangonat i mort. Diverses patrulles de la policia local es van desplaçar fins al lloc dels fets i van localitzar el cadàver del germà a la seua habitació, per la qual cosa van avisar els Mossos d’Esquadra.

Els dos germans eren coneguts per la policia per les seues addiccions a l’alcohol i a les drogues

Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de Girona, que es va fer càrrec del cas, van verificar senyals de violència en la víctima. Ja que no van trobar proves de la presència de ningú més al domicili, i coneixent la mala relació entre els dos germans i altres indicis trobats a la casa, els investigadors van detenir l’acusat com a sospitós de l’homicidi.

Tant la víctima com el detingut, tots dos amb antecedents, són coneguts de la policia per diversos fets delictius en què s’han vist involucrats i per la seua addicció a les drogues i a l’alcohol. Els veïns van explicar que les discussions entre els dos homes eren habituals i que la disputa mortal que va acabar amb la mort del germà gran s’hauria iniciat de matinada.

El cadàver serà traslladat a l’Institut de Medicina Legal de Girona, on se li practicarà l’autòpsia, i el detingut estarà a la comissaria dels Mossos fins a passar a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de la Bisbal d’Empordà.

tracking