SEGRE

EUA SUCCESSOS

Almenys quatre morts en un tiroteig massiu a Florida

En un complex on se celebrava un torneig de videojocs || La Policia va abatre un tirador i hi ha una desena de ferits

Cordó policial després d’un tiroteig als EUA.

Cordó policial després d’un tiroteig als EUA.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un tiroteig registrat ahir en un conegut centre comercial i turístic de Jacksonville, al nord de Florida, en el qual se celebrava una competició de videojocs, va deixar múltiples víctimes mortals, entre les quals hi podria haver el sospitós, que va ser abatut per la Policia. Les primeres informacions apuntaven que quatre persones havien mort i unes altres onze estaven ferides. En un primer moment, la policia local va informar que un sospitós havia estat abatut al lloc del tiroteig, però es desconeixia si hi havia una segona persona implicada en l’atac.

Els agents de les forces especials (SWAT) es van desplegar a la zona a la recerca d’aquest possible segon sospitós i van rescatar persones que s’havien amagat als locals del centre comercial, on se celebrava un torneig de videojocs. Alguns mitjans apunten que l’autor podria ser un dels participants en el torneig. La Policia va demanar a través de les xarxes socials a les persones que estaven amagades que estiguessin tranquil·les fins a ser rescatades pels agents, a banda de demanar-los que no sortissin corrents.

Les autoritats també van sol·licitar que ningú s’atansés al lloc per possibilitar el rescat i l’atenció dels ferits. El centre comercial, el Jacksonville Landing, és un popular centre amb una vintena de restaurants i unes setanta botigues i cada any és visitat per milers de veïns i turistes. En un d’aquests locals, el GLHF Game Bar, se celebrava un torneig regional de videojocs i mitjans locals van indicar que en una retransmissió en vídeo a través del compte de la xarxa social Twitch d’aquest bar es van escoltar com començaven els trets.

L’últim tiroteig amb múltiples víctimes mortals a l’estat de Florida es va produir el 14 de febrer, quan un exalumne de l’escola secundària Marjory Stoneman Douglas, a Parkland, va matar catorze estudiants i tres professors, a part de deixar una vintena de ferits. El tiroteig de Jacksonville se suma així a la llarga llista d’atacs amb múltiples víctimes per armes als EUA.

tracking