SEGRE

La Generalitat defensa l'actuació dels Mossos amb els llaços grocs i critica la Fiscalia

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi al costat del secretari del govern català, Víctor Culell, a la seva arribada avui al Palau de la Generalitat

La Generalitat defensa l'actuació dels Mossos amb els llaços grocs i critica la Fiscalia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha defensat aquest dimarts l’actuació dels Mossos d’Esquadra en "identificar a persones encaputxades i amb ganivets" que retiraven llaços grocs de l’espai públic i ha criticat el "monitoratge" de la Fiscalia a la policia catalana. En roda de premsa després de la primera reunió del Consell executiu del Govern després de l’aturada estival, Artadi s’ha referit així que la Fiscalia Superior de Catalunya ha obert una investigació davant de la identificació que van dur a terme mossos d’esquadra en diversos municipis catalans.

A més, ha al·ludit a l’agressió a una dona a Barcelona que retirava llaços grocs, però ho ha definit com una "agressió entre dos ciutadans" amb "versions contradictòries". En tot cas, ha "condemnat qualsevol situació de violència contra un ciutadà o ciutadana" i ha demanat "de no treure rèdit polític" d’accions puntuals".

tracking